dinsdag 18 februari 2014

Ski Skin!

De periode van de wintersport is weer aangebroken! Vele mensen trekken de komende weken erop uit in de mooiste skiegebieden van Europa!

Een goede bescherming tijdens de wintersport is een must! Ga jij binnenkort op wintersport? Dan mogen deze vijf producten van Dermalogica niet ontbreken in uw bagage!

1. Dynamic Skin Recovery SPF 30: Door de sneeuw wordt zonlicht weerkaatst waardoor het extra belangrijk is om je huid goed te beschermen met een SPF. Deze crème beschermt niet alleen tegen zonlicht, maar verzorgt en hydrateert teglijkertijd.

2. Barrier repair: Probeer dit product en u weet direct waarom het een musthave is! Deze unieke, watervrije moisturizer voelt aan als een tweede huid, kalmeert en beschermt tegen kou en wind.

3. Climate Control: Zoals de naam al doet vermoeden beschermt deze therapeutische balsem tegen ieder klimaat en beschermt het zowel de lippen als gezicht tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

4. After Sun Repair: Na een dag op de piste is je huid veelvuldig aan UV-licht blootgesteld (ook al schijnt de zon niet!). Deze after sun verzorgt de huid, kalmeert, verkoelt en repareert daarmee de huid bij zonschade.

5. Super rich Repair: Breng deze supergeconcentreerde crème aan voordat je gaat slapen en versterk jouw huidbarrière voor de dag die komen gaat! Deze rijke en voedende crème zal de huid intensief herstellen en beschermen.

Tip!! Gebruik eventueel een aantal keer per week het verfrissende skin hydrating masque als masker om de vochtbalans van je huid te herstellen.

Bron: Dermalogica

Geen opmerkingen:

Een reactie posten